Designed by Veethemes.com

Costume de Baie Sezonul 2016

Ce costume de baie se poarta in 2016, a venit momentul sa iti alegi costumul de baie pentru sezonul 2016.
costume de baie

Anul acesta s-a fuart startul pentru lansarile costumelor de baie, magazinele online s-au trezit in luna ianuarie cu o mare cerere pentru costume de baie sau costume de inot avand in vedere ca erau cautate de cele care doreau sa mearga in concediu intr-un loc ceva mai exotic pentru a scapa de frigul din Romania sau de cele care isi doreau sa se relaxeze la un centru spa, piscina sau un complex termal. La inceputul anului magazinele au fost asaltate pe neasteptate de cerinta pentru costume de baie din 2016 ai s-au grabit sa aduca cat mai repede colectiile pentru anul acesta. Tind sa cred  ca in 2016 costumele de baie foarte apreciate vor fi cele cu printuri florale si croiala simpla fara foarte multe accesorii.

Cum sa iti alegi un costum de baie daca vrei sa il comanzi online

Indiferent de modelele care sunt la moda in acest an este foarte important sa iti alegi un costum de baie care sa se potriveasca pentru tine.


Iata cateva sfaturi care sa te ajute:

  • incearca sa iei in considereare mai multe tipuri de model pentru alegerea unui costum de baie, modelele se schimba destul de repede motiv pentru care trebuie sa iesi din zona de confort si sa cauti un model nou care sa difere fata de modelul pe care il ai si sigur ai sa gasesti ceva potrivit;
  • daca nu esti sigura care este marimea ta poti alege o marime putin mai mica pentru ca un costum de baie cand se uda tinde sa se largeasca;
  • nu alege un model la moda daca nu se potriveste pentru silueta ta, este mult mai bine sa gasesti un model care se potriveste pentru tine decat sa cumperi un model pe care il are toata lumea dar tie nu iti vine bine;
  • nu presupune ca o marime mai mare acopera mai bine mici imperfactiuni o sa te alegi cu un costum de baie care dupa ce se uda face cute si nu ofera sustinerea corecta a bustului.

Costume de baie intregi

Au fost alegerea inceputului de sezon 2016 in materie de costume de baie sau mai bine zis in materie de costume de inot dupa cum remarcam intr-un alt articol despre costumele de mers la piscina.

Costume de baie din doua piese

Alegerea perfecta pentru sezonul estival 2016 pentru mers la mare sau in concediu peste hotare. Te ajuta sa te bronzezi cat mai frumos in vacanta.


Daca esti in cautarea costumului de baie pentru sezonul 2016 iti recomand sa vizitezi si magazinul online www.costume-de-baie.net unde gasesti sute de modele noi.








0 comentarii:

Trimiteți un comentariu