Designed by Veethemes.com

Ce rochii se poarta in toamna si iarna aceasta? se pastreaza tendintele anului 2014 cu rochii inflorate si pentru toamna si anotimpul rece?

rochii de toamna

Dupa o atenta observatie a tendintelor pentru rochii de vara in 2014 a venit vremea sa aruncam o privire si pe noile colectii de rochii ale marilor designeri ca sa vedem care sunt tendintele pentru toamna 2014 in materie de rochii.
Noile colectii de toamna ale marilor designeri se impart in doua mari categorii si extreme in acelasi timp, unele prezinta rochii de toamna dragute ce pot fi purtate pe cand alte colectii prezinta rochii care parca sunt venite de pe alta planeta. Cand vine vorba despre tendinte rochiile cu printuri florale din vara se transforma in rochii cu printuri colorate (rave).
In aceasta toamna se poarta rochii tricotate cu maneci lungi impreuna cu geci de piele, rochiile avand culori puternice vibrante sau rochii cu printuri colorate care atrag atentia.

GALERIE FOTO ROCHII TOAMNA PENTRU 2014
Pentru a va inspira va prezint o galerie foto a celor mai frumoase rochii de toamna prezente pe  podiumurile de moda in 2014: