Designed by Veethemes.com

Top 10 rochii de seara ieftine


Pentru a face un top al celor mai frumoase rochii de seara care sa nu aibe si un pret exagerat prima faza este sa definim ce inseaman ieftin in cazul rochiilor de seara. In urma unei analize facute pe mai multe magazine online care au categorii de rochii am observat ca pretul mediu pentru o rochie de seara este cu aproximatie 250 de lei asa ca o rochie poate fi considerata ieftina pana la pretul de 150 de lei.

Diferente si asemanari intre rochii ieftine si scumpe


Marea diferenta intre rochiile ieftine si cele scumpe o face "eticheta" adica cel care vinde produsul.



De multe ori se intampla ca un producator local de haine sau chiar rochii pe langa produsele proprii sa produca si pentru marile branduri diferenta fiind pretul la care fiecare "producator" isi vinde marfa. De foarte multe ori am fost surprinsa sa vad pe etichetele unor rochii comandate din Marea Britanie ca au fost facute in Romania si nu au fost dintre cele mai ieftine.

De ce sa alegi o rochie de seara ieftina

De la inceput vreau sa stabilesc ca o rochie ieftina nu este neaparat urata sau de o calitate scazuta ci este o rochie care nu a fost croita de un designer cunoscut avand in vedere ca stim cum eticheta unui barnd consacrat afecteaza pretul final pentru un produs. Avand in vedere ca o rochie de seara este speciala si o cumperi pentru a fi purtata la evenimente sunt de parere ca nu ai nevoie de un buget exagerat mai ales ca rochia va fi purtata rar iar dupa un timp sigur o sa simti nevoia de a o schimba cu una noua care sa fie "la moda".

Top 10 rochii de seara 

Va prezint un top al celor mai interesante 10 rochii gasite de mine pe net in aceasta perioada pentru care se poate folosi tittlul Top 10 rochii de seara cu care poti face impresie sau cu care poti atrage toate privirele.

Rochie eleganta cu drapaje - 118 Lei
Rochie mini cu umerii goi - 120 Lei








Foto credit: cadoupentruea.ro
Tie care rochie din cele prezentate iti place cel mai mult?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu