Designed by Veethemes.com

Cum sa alegi o rochie de seara




Cu excepția cazului în care evenimentul este formal, poti opta pentru o rochie de lungime medie in locul uneia lungi.
 În cazul în care evenimentul este special, ca de exemplu o reuniune pentru o organizație de caritate poti opta pentru o rochie de lungime medie, pana la genunchi, in care vei arata eleganta, rafinata și de bun gust. Rochiile scurte sunt potrivite femeilor cu picioare frumoase.
În cazul în care evenimentul este o seara la opera, balet sau o gală, va trebui sa optezi pentru o rochie eleganta si lunga. Potrivite sunt si rochiile de tip corset care sa va puna in evidenta talia. Rochiile pot fi lucrate cu pietre pretioase si din diverse materiale. Cele mai potrivite rochii pentru astfel de ocazii sunt cele de culoare neagra.


Cum sa alegi o rochie pentru o nunta

Nuntile sunt evenimente speciale cele mai comune. Mamele vor strălucească in aceasta zi speciala in care trebuie sa porti haine speciale care sa iti puna in valoare frumusețea, grația și stilul.
Invitatii de la nunta trebuie sa fie imbracati frumos. Trebuie sa faci un efort pentru a fi imbracata special, in haine care sa se potriveasca caracterului solemn si festiv al unei nunti intrucat nunta este o ocazie speciala unde poti purta o rochii de seara din dantela.

Eleganta si comfort

In cazul in care esti gazda unui eveniment special, vei dori să arati bine, dar, de asemenea, să porti haine confortabile. O rochie eleganta și care ti se potrivește este importanta, deoarece vei saluta toti oaspetii si te vei afla pe toata durata evenimentului printe invitati. Trebuie sa te asiguri ca nu iti cade cureaua, ca fusta nu se ridica sau ca nu trebuie sa iti ajustezi constant cureaua sau centura.
Uneori uitam ce inseamna sa te imbraci cu hainele potrivite pentru ocazii speciale, dar ocaziile speciale și hainele purtate la astfel de evenimente sunt importante.
 La orice eveniment trebuie sa tii cont ca esti acolo pentru a te simti bine și ocaziile speciale sunt evenimente la care poti să arăți bine. Rochia ta ar trebui să reflecte personalitatea ta și să se potriveasca cu corpul tau. Trebuie sa fii fermecatoare si frumoasa astfel incat sa fii o incantare pentru toti cei din jurul tau.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu